Aspvikens Maskin AB – AVM Equipment

”Vi skapar förutsättningarna för er framgång”

Aspvikens Maskin AB har flera års erfarenhet av maskinförsäljning. Vi har under årens lopp provat att samarbeta med olika leverantörer som vi sedan jämfört och utvärderat. För oss är kvalitén på produkterna A och O för att du som kund ska bli nöjd.
Detta har lett till att vi idag arbetar med noga utvalda leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav.

Våra maskinförsäljning

Lackbox

Färgrum

CNC Skärmaskiner

Prepstation

Reservdelar/Tillbehör

Bildgalleri

Vår garanti till dig.

”Vägen till framgång handlar om att skapa rätt förutsättningar. Därför tycker vi på Aspvikens Maskin AB att tydlig kommunikation, kvalité/hållbarhet samt lösningsfokuserat arbetssätt är de mest centrala framgångsfaktorerna för att lyckas.”

– Johannes Landqvist Bark

Finansiering och leasing

Vad är leasing och hur fungerar det?

Behöver du hjälp med finansiering? Vi samarbetar med flera finansbolag, bland annat Wasa Kredit för att du som kund ska kunna erbjudas ett förmånligt leasingsalternativ.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Telefon

0708-95 49 26

Leasing är ett sätt för ditt företag att fördela kostnaden över tid.

Leasing är en form av långtidshyra där Wasa Kredit är leasegivare och äger utrustningen under avtalstiden medan du som kund/leasetagare har full nyttjanderätt.

Leasingtiden, och därmed kostnaden, anpassas bland annat till utrustningens ekonomiska livslängd. Vanligen är leasingtiden 36-72 månader.

När leasingtiden är slut köper du som kund loss utrustningen till ett förutbestämt restvärde.
Som kund betalar du en leasingavgift varje månad eller kvartal. Kostnaden påverkas av utrustningens värde och leasingavtalets längd.

Leasingtiden påverkar endast resultaträkningen, eftersom utrustningen vanligtvis inte tas upp som en tillgång i balansräkningen.

Finansiera upp till 100 procent av utrustningen.